Jenta som står bak kameraet og bildene på denne siden så dagens lys tidlig i 1994.

OL- barnet fra Lillehammer er meg, og navnet mitt er Thea Roverud Rusten. Jeg har tross min unge alder vært så heldig å fått mye erfaring og funnet ut hva jeg liker best å fotografere. 

Er du på utkikk etter en fotograf som tar gode nyfødt-, familie-, eller øvrige barneportretter og som vet å fange de rette øyeblikkene -er jeg den rette å til å fotografere deg og familien. 

Lidenskapen for foto kom da jeg fikk mitt første speilreflekskamera i konfirmasjonsgave. Raskt vokste interessen, forespørslene kom - og plutselig var det på tide å ta fotograferingen til neste steg.

I 2012 startet jeg opp enkeltmannsforetaket og et studio deretter. Det har jeg drevet med ved siden av studier og familieliv siden, gikk over til AS etterhvert og nå er dette fulltidsjobb.

I snart 10 år har jeg levd på å møte mennesker i ulike livssituasjoner og sammenhenger. Alt fra favorittfeltet mitt som er å fotografere ferske, nyfødte verdensborgere, til konfirmanter, bryllup, lag og selskaper, kommersielle oppdrag, boligsalg og eventer & sammenkomster for større bedrifter.

Mine kunder beskriver meg som en rolig, jordnær og behagelig person å omgås, men jeg vil også påstå at sidene av meg som spontan, kreativ og løsningsorientert er nevneverdig og egenskaper jeg bruker aktivt i yrket mitt.


Fangblikk er et ord som etterhvert har satt seg på hjernen, og det minner meg om måten jeg vil jobbe på. Jeg ønsker å fange alle de øyeblikkene som er verdt å forevige og kunne få frem det aller beste hos de jeg jobber med foran kameraet.

Jeg håper at du som har kommet deg gjennom all denne teksten, også tar deg tid til å se gjennom bildene som ligger i galleriet.

Det kuleste hadde vært om jeg fikk æren og gleden av å møte akkurat deg og dine i en sammenheng - og gi dere en minnerik opplevelse med bilder som varer for evig.

Ønsker du å se mer av arbeidet mitt, klikker du her.

Jeg er tilgjengelig for oppdrag i både Norge og det store utland, jeg elsker å fotografere på nye steder. 


T U S E N  T A K K


Thea Roverud Rusten


◆    ◆    ◆

Using Format