Jeg vil forevige deres store dag!

Under finner dere oversikt over ledige lørdager i 2022 og 2023. Jeg er klar for å fotografere dere, enten det er "kun" de offisielle bildene som skal tas, halvdags eller dokumentasjon av hele bryllupsdagen. Det er mye informasjon om de ulike pakkene jeg tilbyr, i prisoversikten. Jeg har kapasitet til å fotografere bryllup også midt i uken om det er aktuelt for noen av dere. 

Ledige lørdager mai 2022:

7. mai

21. mai

Ledige lørdager juni 2022:

4. juni

Ledige lørdager juli 2022:

Fullt

Ledige lørdager aug. 2022:

6. august

27. august

Møt fotografen!

I god tid før bryllupet ønsker jeg å møte dere som vordende brudepar. Jeg ønsker å være med i planleggingsfasen for å tilrettelegge for gode forhold ifb fotograferingen og kan komme med råd som bidrar til at vi får det beste utgangspunktet for nettopp dette på dere store dag. Ta kontakt med meg i god tid før bryllupet, alt fra 12- 4 mnd før bryllupet skal gjennomføres. 

Kontrakt inngås

Før vi begynner planleggingen, signerer vi en kontrakt som garanterer både meg som fotograf, og dere som par, fotografering på datoen for bryllupet deres. Denne er utarbeidet med hjelp fra kyndige advokater og skal være en sikkerhet for både kjøper og selger av tjenesten. 

Heldagsfotografering

Man vil aldri angre på at hele dagen er foreviget og små som store øyeblikk er dokumentert etter fotografens beste evne. Ikke bare slipper dere å tenke på å samle inn bilder fra gjestene i ettertid, men dere kan unngå at de sitter bak en skjerm gjennom dagen og faktisk er tilstede sammen med dere gjennom vielse og middag, men også resten av den store dagen.

Bryllupsalbum er inkludert i prisen på heldagsfoto!

Send forespørsel

Ta kontakt med meg for en uforpliktende dialog, bruk gjerne kontaktskjemaet under så hører dere fra meg innen rimelig tid!

Jeg håper vi høres.

Using Format