◆    ◆    ◆

Tilbakemeldinger fra kunder

"En fotograf som tilpasser seg veldig godt etter omgivelsene, hvem hun fotograferer og settingen som tar seg best ut. Herlige bilder å se på - og din rolige atmosfære med barna gjorde at du fanget de beste uttrykkene hos barna slik jeg karakteriserer dem."

"Du som fotograf har en egen evne til å få oss som er på fotografering til å føle oss vel. Du er utrolig kreativ og ditt varme vesen gjør at det blir en hyggelig opplevelse. Vi har brukt deg som fotograf i mange viktige øyeblikk, og vi nøler ikke et sekund om hvem vi velger til å forevige minnene neste gang."

"En dyktig fotograf med kreative påfunn som gjenspeiler seg i bildene hennes. En spesiell evne til å fange blikk og uttrykk på en helt eksepsjonell måte. Særlig er håndteringen hennes av barn i alle aldre enn sterk side hos henne. Mye kompetanse på området når det kommer til fotografi, kunst & håndtering av kundene sine."

"Vi er evig takknemlig for alle bildene du har tatt av oss. Dette er minner for livet vi sitter igjen med etter bryllupet og familiefotograferingen vi har hatt med deg. En dyktig og engasjert fotograf som tilpasser seg kundene på en veldig godt måte; enten man er i studio, ute i naturen eller i sitt eget hjem. De gode og fine blikkene fanges på en eksepsjonell måte. Thea opptrer utrolig profesjonelt, samtidig som hun er personlig i møte med kundene sine. Jeg kan anbefale Thea som fotograf på det sterkeste."

◆    ◆    ◆

Using Format