Priser

Nyfødtfoto pk. 1 inkl. lavoppløselig bildegalleri
NYHET: nå også inkl. 6 mnd fotografering!

Denne fotograferingen inkluderer seanse enten i studio eller hjemme hos den nyfødte, samt et visningsgalleri med alle bildene lavoppløselige etter fotograferingen. Dere er også velkomne til en visningstime i studio der vi sammen går gjennom bildene og hvilke produkter som er mulig å bestille.

Den første babytiden er helt spesiell. I løpet av de 2 første leveukene til barnet vil jeg som fotograf ha muligheten til å forevige disse trekkene hos den nyfødte som man bare må knipe tak i og nyte. Enten om jeg drar på hjemmebesøk eller dere kommer i studio, ønsker jeg å gi dere en positiv opplevelse dere sent vil glemme. Fotograferingen foregår på barnets premisser i rolige og trygge omgivelser. Håndteringen min av barnet vil jeg se på som en stor styrke da dere overlater det kjæreste dere har til meg i opptil 2-3 timer. Som regel fanger vi de fleste gode bildene i løpet av en liten time, men igjen er det barnet som styrer tempoet. Amming er det første som skjer på den stunden jeg er hos dere, slik at vi forhåpentligvis klarer å holde den nyfødte sovende gjennom seansen. Dette for å kunne dandere og variere mest mulig for mange gode bilder dere vil ha glede av for evig. Kjæledyr og eldre søsken, ser jeg på som en stor bonus til masse gode blinkskudd mot slutten av fotograferingen. Jeg tar meg litt ekstra betalt for tiden vi bruker med søsken med på bildene.

2000,- (2800,- m søsken/øvrig familie)

Nyfødtfoto pk. 1 inkl høyoppløselige bildefiler til fritt bruk
NYHET: nå også inkl. 6 mnd fotografering!

Den første babytiden er helt spesiell. I løpet av de 2 første leveukene til barnet vil jeg som fotograf ha muligheten til å forevige disse trekkene hos den nyfødte som man bare må knipe tak i og nyte. Enten om jeg drar på hjemmebesøk eller dere kommer i studio, ønsker jeg å gi dere en positiv opplevelse dere sent vil glemme. Fotograferingen foregår på barnets premisser i rolige og trygge omgivelser. Håndteringen min av barnet vil jeg se på som en stor styrke da dere overlater det kjæreste dere har til meg i opptil 2-3 timer. Som regel fanger vi de fleste gode bildene i løpet av en liten time, men igjen er det barnet som styrer tempoet. Amming er det første som skjer på den stunden jeg er hos dere, slik at vi forhåpentligvis klarer å holde den nyfødte sovende gjennom seansen. Dette for å kunne dandere og variere mest mulig for mange gode bilder dere vil ha glede av for evig. Kjæledyr og eldre søsken, ser jeg på som en stor bonus til masse gode blinkskudd mot slutten av fotograferingen. Jeg tar meg litt ekstra betalt for tiden vi bruker med søsken med på bildene.

Pakken på kr 5000,- inkl.mva inneholder fotograferingen, et digitalt visningsgalleri og 10 høyoppløselige filer man selv velger fra galleriet. Alternativt kan man kjøpe ut fotograferingen og de lavoppløseølige filene for kr 1500,-. Om man senere ønsker å kjøpe bildeprodukter er man bundet til å kjøpe disse gjennom meg.


5000,- (5800,- m søsken/øvrig familie)

Nyfødtfoto + inkl. lavoppløselig bildegalleri.
NYHET: nå også inkl. 6 mnd fotografering!

Hva er vel mer spesielt enn den aller første tiden med en nyfødt? Jeg tilbyr fotografering av disse små nurkene, og med snart 10 års erfaring og et tresifret antall med slike sessions, så har jeg gjort meg nok erfaringer til å kunne kalle meg en nyfødtfotograf. Om jeg skal si det selv; nyfødtbildene er de aller mest spesielle bildene jeg tar. Dette er en kombinasjon av at noe så skjørt, sterkt og fantastisk fint lite menneske skal foreviges slik den kommer til å være kun en liten stund. Derfor tas bildene i løpet av de to første leveukene. Hos meg er det varmt, vi har god tid, det blir servert drikke og biteti, og dere som foreldre kan være helt trygge på at babyen er i de beste hender. Jeg anbefaler alle foreldre å holde seg litt i bakhold, men dere er selvfølgelig velkomne til å titte og følge med. Jeg presterer best ved å få ha litt plass rundt meg og få jobbe med den nyfødte alene. Jeg lanserer nå et nytt tilbud som heter nyfødtfoto +. Dette er fotograferingen som inneholder de helt eksklusive bildene. Jeg skrur kreativiteten min på høyeste gir og kjøper inn litt blomster om ønskelig. Disse bildene skiller seg ut ved bruk av rekvisitter som er nøye planlagte og redigeringen er det langt enda mer jobb i enn ved en ordinær nyfødtfotografering. Denne pakken inkluderer fotograferingen og et digitalt visningsgalleri med alle bildene som er tatt. Av disse bestiller dere så de produktene dere ønsker i ettertid av fotograferingen. Dere får presentert alle mulighetene for dette i mens dere er hos meg, og jeg hjelper dere gjerne med rådgivning for hvilke bilder og produkter som kan passe.


2200,-

Nyfødtfoto + inkl. høyoppløselige bildefiler til fritt bruk
NYHET: nå også inkl. 6 mnd fotografering!

Hva er vel mer spesielt enn den aller første tiden med en nyfødt? Jeg tilbyr fotografering av disse små nurkene, og med snart 10 års erfaring og et tresifret antall med slike sessions, så har jeg gjort meg nok erfaringer til å kunne kalle meg en nyfødtfotograf. Om jeg skal si det selv; nyfødtbildene er de aller mest spesielle bildene jeg tar. Dette er en kombinasjon av at noe så skjørt, sterkt og fantastisk fint lite menneske skal foreviges slik den kommer til å være kun en liten stund. Derfor tas bildene i løpet av de to første leveukene. Hos meg er det varmt, vi har god tid, det blir servert drikke og biteti, og dere som foreldre kan være helt trygge på at babyen er i de beste hender. Jeg anbefaler alle foreldre å holde seg litt i bakhold, men dere er selvfølgelig velkomne til å titte og følge med. Jeg presterer best ved å få ha litt plass rundt meg og få jobbe med den nyfødte alene. Jeg lanserer nå et nytt tilbud som heter nyfødtfoto +. Dette er fotograferingen som inneholder de helt eksklusive bildene. Jeg skrur kreativiteten min på høyeste gir og kjøper inn litt blomster om ønskelig. Disse bildene skiller seg ut ved bruk av rekvisitter som er nøye planlagte og redigeringen er det langt enda mer jobb i enn ved en ordinær nyfødtfotografering. 

Pakken på kr 5500,- inkl.mva inneholder fotograferingen, et digitalt visningsgalleri og 10 høyoppløselige filer man selv velger fra galleriet. Alternativt kan man kjøpe ut fotograferingen og de lavoppløseølige filene for kr 1800,-. Om man senere ønsker å kjøpe bildeprodukter er man bundet til å kjøpe disse gjennom meg.

5500,-

6-mnds fotografering inkl. lavoppløselig bildegalleri

Dere som foreldre har fått 6 mnd sammen med det kjæreste dere har, dere har lært den lille å kjenne og det sterke både mellom foreldre og barn begynner å komme mer til syne. 

Alle de fantastiske uttrykkene, de små tingene de gjør og utforsker med små hender og tær; det er noe som bør foreviges. Dere er velkomne til en avslappende, hyggelig, trygg og morsom stund i studioet hos meg. 

Vi har god tid, men den første halvtimen er mest effektiv!

Jeg tar bilder av barnet alene og sammen med foreldre om ønskelig. 

Denne pakken på 1500,-  inkluderer fotograferingen og et digitalt visningsgalleri med alle bildene som er tatt. Av disse bestiller dere så de produktene dere ønsker i ettertid av fotograferingen. Dere får presentert alle mulighetene for dette i mens dere er hos meg, og jeg hjelper dere gjerne med rådgivning for hvilke bilder og produkter som kan passe.

1500,-

6-mnds fotografering inkl. høyoppløselige bildefiler til fritt bruk

Dere som foreldre har fått 6 mnd sammen med det kjæreste dere har, dere har lært den lille å kjenne og det sterke både mellom foreldre og barn begynner å komme mer til syne. 

Alle de fantastiske uttrykkene, de små tingene de gjør og utforsker med små hender og tær; det er noe som bør foreviges. Dere er velkomne til en avslappende, hyggelig, trygg og morsom stund i studioet hos meg. 

Vi har god tid, men den første halvtimen er mest effektiv!

Jeg tar bilder av barnet alene og sammen med foreldre om ønskelig. 

Pakken på kr 5000,- inkl.mva inneholder fotograferingen, et digitalt visningsgalleri og 10 høyoppløselige filer man selv velger fra galleriet. Alternativt kan man kjøpe ut fotograferingen og de lavoppløseølige filene for kr 1500,-. Om man senere ønsker å kjøpe bildeprodukter er man bundet til å kjøpe disse gjennom meg.

5000,-

1-årsfotografering, inkl. lavoppløselig bildegalleri.

På en fotografering som dette, tar vi bilder i studio, utendørs på en passende lokasjon, eller hjemme hos barnet. Det er mulighet for å ha med egne rekvisitter i form av kurver, spann, bamser, leker, biler og andre gjenstander som kan være fine å ha med på bildene, det er kun fantasien som setter grenser. Denne pakken inkluderer fotograferingen og et digitalt visningsgalleri med alle bildene som er tatt. Av disse bestiller dere så de produktene dere ønsker i ettertid av fotograferingen. Dere får presentert alle mulighetene for dette i mens dere er hos meg, og jeg hjelper dere gjerne med rådgivning for hvilke bilder og produkter som kan passe.

1500,-

1-års fotografering, inkl. høyoppløselige bildefiler.

På en fotografering som dette, tar vi bilder i studio, utendørs på en passende lokasjon, eller hjemme hos barnet. Det er mulighet for å ha med egne rekvisitter i form av kurver, spann, bamser, leker, biler og andre gjenstander som kan være fine å ha med på bildene, det er kun fantasien som setter grenser. Pakken på kr 5000,- inkl.mva inneholder fotograferingen, et digitalt visningsgalleri og 10 høyoppløselige filer man selv velger fra galleriet. Alternativt kan man kjøpe ut fotograferingen og de lavoppløseølige filene for kr 1500,-. Om man senere ønsker å kjøpe bildeprodukter er man bundet til å kjøpe disse gjennom meg.

5000,-

1-årsfoto +, inkl. kake og ballonger. (lavoppløselig bildegalleri).

Denne fotograferingen anbefales om man ønsker bildene med det lille ekstra i. Dette er inkludert i tillegg til de vanlige bildene med 1-2 klesskift, samt bilder etter egne ønsker. I pakken med kake og ballonger er det jeg som stiller med dette, send meg gjerne ønsker for farger i forkant av fotograferingen. Bildene kan tas enten i studio, utendørs eller begge deler. Her er det også mulighet for bilder sammen med foreldre og søsken Det er også inkludert en visningstime der vi går gjennom bildene sammen og dere velger ut hvilke produkter dere ønsker å kjøpe.

1700,- (lavoppløselig bildegalleri)

5000,- (10 høyoppløselige filer valgt fra visningsgalleriet)

Familiefotografering pk 1, inkl. lavoppløselig bildegalleri

Denne pakken inkluderer en fotografering av barna enten alene eller sammen med voksne. Alle barna og de voksne fotograferes hver for seg og sammen i ulike kombinasjoner etter egne ønsker. Fotograferingen foregår i studio eller ute på en fin location (denne anbefales for et mer variert utvalg i ettertid). På en fotografering som dette tar vi bilder av barna sammen og hver for seg i ulike kombinasjoner, også med foreldre om ønskelig. Denne pakken inkluderer fotograferingen og et digitalt visningsgalleri med alle bildene som er tatt. Av disse bestiller dere så de produktene dere ønsker i ettertid av fotograferingen. Dere får presentert alle mulighetene for dette i mens dere er hos meg, og jeg hjelper dere gjerne med rådgivning for hvilke bilder og produkter som kan passe.

1800,-

Familefotografering pk 1, inkl. høyoppløselige bildefiler.

Denne pakken inkluderer en fotografering av barna enten alene eller sammen med voksne. Alle barna og de voksne fotograferes hver for seg og sammen i ulike kombinasjoner etter egne ønsker. Fotograferingen foregår i studio eller ute på en fin location (denne anbefales for et mer variert utvalg i ettertid). På en fotografering som dette tar vi bilder av barna sammen og hver for seg i ulike kombinasjoner, også med foreldre om ønskelig. Pakken på kr 5000,- inkl.mva inneholder fotograferingen, et digitalt visningsgalleri og 10 høyoppløselige filer man selv velger fra galleriet. Alternativt kan man kjøpe ut fotograferingen og de lavoppløseølige filene for kr 1800,-. Om man senere ønsker å kjøpe bildeprodukter er man bundet til å kjøpe disse gjennom meg.

5000,-

Portrettfotografering, inkl. høyoppløselige bildefiler.

Man har mange grunner for å gå til en fotograf, men tendensen er vel at man ikke føler seg like vel foran, som bak kameraet. Dette vil jeg hjelpe deg med. Ved å sette fotograferingen ute i det fri, åpner det seg muligheter for mange gode og såkalt "uoppstilte" bilder. Jeg vil gjerne fotografere deg om du trenger bilder i jobbsammenheng eller rett og slett bare ønsker noen fine bilder av deg selv til å bruke på facebook, tinder, linked-in eller i andre anledninger. 

Jeg gjentar igjen at jeg anbefaler sterkest å bruke noen av de mange mulighetene vi har utendørs, men vil man heller blir fotografert i studio, er det også mulighet for det. Da er det åpent for flere klesskift, og ulike bakgrunner som jeg har å velge mellom slik at man også inne får variert utvalget.

4000,- (1200,- for fotografering uten digitale filer)

Par/ kjærestefotografering

Jeg har det beste tipset for valentinesgaven, bursdagsgaven, julegaven eller bare en hyggelig overraskelse og aktivitet du kan gi og dele med din kjære. Nemlig en fotografering av dere to sammen. "Selfies" dere har sammen er veldig hyggelig det, men jeg ønsker å fotografere dere der begges følelser for hverandre gjenspeiles i bilder som dere vil ha som et minne som vil vare evig. Mulighetene er mange. Enten om vi tar bilder av dere på en tur langs strandlinja, på skogstur, i urbane byomgivelser, på klatresenteret, rundt bålpannen eller en annen hyggelig setting. 

Kjærestebilder er evigvarende minner man ikke ønsker å glemme. Jeg vil være med å planlegge og tilrettelegge fotograferingen slik at dere får best mulig utbytte og glede av bildene i ettertid. 

4000,- (1200,- for fotografering uten digitale filer)

Konfirmasjonsfotografering

Forevige konfirmanten - ungdommen som er på full fart mot voksenlivet. En merkedag for både konfirmanten og familien.


Bildene tar vi i studio ellers så kan vi finne en fin location ute. Jeg anbefaler virkelig å ta bilder ute. Dette gir bedre utvalg av bilder i ettertid.Konfirmanten kan ha på seg fritidsklær, dress, bunad eller hva som måtte være ønskelig. Det tas gjerne bilder sammen med familien, eller bare av konfirmanten selv.


4000,-/ 4200,- (1500,- for fotografering uten digitale filer).

I forbindelse med fotografering vil man få rådgivning til hvilke produkter som passer til deres bilder. Ha gjerne litt klare tanker om hvor bildene skal henge i forkant av fotografering slik at jeg kan tilpasse gjennomføringen bedre mtp farger, uttrykket i bildene osv. 

Bryllupsfoto pk 1, inkl. lavoppløselig bildegalleri

Denne pakken passer perfekt for de som ønsker kun «selve bryllupsbildene» av dere som brudepar. Barn og forlovere er selvfølgelig velkomne til å være med på bilder. Vi tar bilder på en avtalt lokasjon, i de fleste tilfeller etter vielsen. Jeg foreviger brudeparet i løpet av en liten time der vi koser oss fine omgivelser og en avslappet atmosfære. I forkant av den store dagen går vi gjennom detaljene for dagen, blir litt kjent, og jeg viser hvilke bildeprodukter dere kan kjøpe etter endt fotografering. Dette for at vi bedre kan legge opp seansen etter hva dere ønsker å sitte igjen med i ettertid. Ønsker man album vil jeg legge opp fotograferingen noe annerledes enn om dere ser for dere kun vanlige forstørrelser. Dere har uansett uttalige muligheter når det kommer til produktutvalg og etterbestilling av disse varene. Pakken på kroner 5000,- inkluderer planleggingsmøte, fotograferingen, visningstime og et digitalt visningsgalleri med alle bildene som er tatt.

Altså, inkludert pakke 1: planleggingsmøte, fotograferingen, visningstime og et visningsgalleri med de lavoppløselige bildefilene.

5000,- (10.000,- for fotografering inkl. 10 høyoppløselige digitale filer)

Bryllupsfoto pk 2, inkl. lavoppløselige bildegalleri.

Hvert bryllup er unikt, men felles for de alle - er at man med hånden på hjertet kan si at dette er en av de lykkeligste dagene i livet for et par. Det å få bli kjent med kundene mine i denne sammenhengen er flott i seg selv. Man planlegger sammen en dag som skal minnes og foreviges - og gjerne huskes for alltid. Det å sitte igjen med evigvarende minner i ettertid gjennom bilder der det føles som at tiden skrus tilbake vil være gull verdt, det er dette jeg vil hjelpe dere med. I forkant av bryllupet møtes vi for å bli kjent, og gjerne en fotografering for å bli mer kjent der bildene f. eks kan brukes til invitasjoner osv. Vi planlegger detaljene rundt vielsen og hvilke ønsker dere har for de offisielle bildene. Jeg vil skreddersy fotograferingen slik at dere vil føle dere ivaretatt og inkludert under hele prosessen. I ettertid av bryllupet vil det være hyggelig med en visningstime sammen der vi går gjennom bildene fra den store dagen. Denne pakken er en god løsning om man ønsker å legge penger i høy kvalitet på bildeprodukter i ettertid, skreddersydde fotobøker, høykvalitets veggprodukter osv.

Altså, inkludert pakke 2: fotografering for bilder til innbydelser, planleggingsmøte, fotograferingen, visningstime og et visningsgalleri med de lavoppløselige bildefilene.

9000,- (15.000,- for fotografering inkl. høyoppløselige digitale filer)

Bryllupsfoto pk 3, inkl. lavoppløselig bildegalleri.

Hvert bryllup er unikt, men felles for de alle - er at man med hånden på hjertet kan si at dette er en av de lykkeligste dagene i livet for et par. Det å få bli kjent med kundene mine i denne sammenhengen er flott i seg selv. Man planlegger sammen en dag som skal minnes og foreviges - og gjerne huskes for alltid. Det å sitte igjen med evigvarende minner i ettertid gjennom bilder der det føles som at tiden skrus tilbake vil være gull verdt, det er dette jeg vil hjelpe dere med. I forkant av bryllupet møtes vi for å bli kjent, og gjerne en fotografering for å bli mer kjent der bildene f. eks kan brukes til invitasjoner osv. Vi planlegger detaljene rundt vielsen og hvilke ønsker dere har for de offisielle bildene. Jeg vil skreddersy fotograferingen slik at dere vil føle dere ivaretatt og inkludert under hele prosessen. I ettertid av bryllupet vil det være hyggelig med en visningstime sammen der vi går gjennom bildene fra den store dagen. Denne pakken er en god løsning om man ønsker å legge penger i høy kvalitet på bildeprodukter i ettertid, skreddersydde fotobøker, høykvalitets veggprodukter osv.

Altså, inkludert pakke 3: fotografering for bilder til invitasjoner, planleggingsmøte, fotograferingen, visningstime og et visningsgalleri med de lavoppløselige bildefilene.

15.000,- (30.000,- for fotografering inkl. høyoppløselige digitale filer. 1 stk album inkludert i pakken med digitale filer.) 12t

17.000,- (32.000,- for fotografering inkl. høyoppløselige digitale filer. 1 stk album inkludert i pakken med digitale filer.) 15t

Andre henvendelser

Jeg er interessert i å fotografere i de fleste sammenhenger og happening´s. Å få dokumentert lag og selskap blir stadig mer populært. Både stemningsbilder og de tradisjonelle bildene av hele familien når først flere generasjoner samles, eller på bursdager og andres eventer.

Russefeiringen i Norge blir jo bare større og større. Mange ønsker gruppebilder av bilen / bussen, samt noen portretter i russeklærne, dette er like stas å få fotografere da våren og russetiden nærmer seg. 

Så poenget er at uansett sammenheng, så vil jeg dere skal ta kontakt med meg om dere ønsker å noe foreviget, så er jeg åpen for nye utfordringer og oppdrag. 

Using Format