Informasjon om fotografering hos Fangblikk

Nyfødtfotografering (fotografens spesialitet)

Denne fotograferingen gjennomføres enten i studio eller hjemme hos den nyfødte.

Den første babytiden er helt spesiell. I løpet av de 2 første leveukene til barnet vil jeg som fotograf ha muligheten til å forevige disse trekkene hos den nyfødte som man bare må knipe tak i og nyte. Enten om jeg drar på hjemmebesøk eller dere kommer i studio, ønsker jeg å gi dere en positiv opplevelse dere sent vil glemme. Fotograferingen foregår på barnets premisser i rolige og trygge omgivelser. Håndteringen min av barnet vil jeg se på som en stor styrke da dere overlater det kjæreste dere har til meg i opptil 2-3 timer. Kjæledyr og eldre søsken, ser jeg på som en stor bonus til masse gode blinkskudd mot slutten av fotograferingen. Jeg tar meg litt ekstra betalt for tiden vi bruker med søsken på bildene, tillegget er på kr. 300,-, det er det verdt. 

NYHET: nå også inkl. 6 mnd fotografering!

Fotograferingen bookes inn ved å sende en henvendelse med termindatoen og reservasjon av fotografering etter barnet er født. Nøyaktig tidspunkt for gjennomføring av fotograferingen avtaler vi etter at barnet er kommet til verden. Om barnet allerede er her og dere er klare for fotografering kan det bookes ved å trykke her:

www.fangblikk.onlinebooq.net

2.000,-

Nyfødt+

Dette er pakken for de som ønsker de helt spesielle bildene. Ved at dere velger denne pakken, tar jeg meg enda bedre tid, jeg bruker mer rekvisitter og jeg har alltid klare blomster til fotograferingen. Den nyfødte fotograferes i ulik lyssetting som gjør at trekkene, profilen og de små detaljene på babyen kommer tydelig frem i bildegalleriet. Jeg skur på en ekstra bryter for å nå nye høyder, og jeg jobber mer mot "kunstneriske" bilder om dere ønsker det. Man kan også ha en kombinasjon; både enkle og de mer spesielle bildene i denne pakken. Som forelder må man være forberedt på at dette tar tid, så sett gjerne fotograferingen på en dag dere ellers ikke har planer. Jeg bruker sjelden mer enn 3 timer, men man kan bli litt sliten til tross for at man kun sitter å ser på, og selvfølgelig mating av den lille.

Jeg virkelig elsker nyfødt+, dere vil aldri angre på å ha valgt denne pakken. 

3000,-

6-mnds fotografering

Dere som foreldre har fått 6 mnd sammen med det kjæreste dere har, dere har lært den lille å kjenne og det sterke både mellom foreldre og barn begynner å komme mer til syne. 

Alle de fantastiske uttrykkene, de små tingene de gjør og utforsker med små hender og tær; det er noe som bør foreviges. Dere er velkomne til en avslappende, hyggelig, trygg og morsom stund i studioet hos meg. 

Vi har god tid, men den første halvtimen er mest effektiv!

Jeg tar bilder av barnet alene og sammen med foreldre om ønskelig. 

Søsken, foreldre og kjæledyr er hjertelig velkomne til å være med på fotografering, det gir helt spesielle bilder.

1500,-

1-årsfoto +

Denne fotograferingen anbefales om man ønsker bildene med det lille ekstra i. Dette er inkludert i tillegg til de vanlige bildene med 1-2 klesskift, samt bilder etter egne ønsker. I pakken som heter nyfødt+ kan man velge mellom friske blomster, eller ballonger og kake på de ekstra bildene som tas i tillegg. Send meg gjerne ønsker for farger i forkant av fotograferingen. Bildene kan tas enten i studio, utendørs eller begge deler. 

Søsken, foreldre og kjæledyr er hjertelig velkomne til å være med på fotografering, det gir helt spesielle bilder.
Jeg tar et lite tillegg på kr. 300,- for søsken da dette ofte tar litt ekstra tid og gjør at jeg må gjør ytterligere forberedelser.

2000,-

Using Format