Priser

Nyfødtfotografering
NYHET: nå også inkl. 6 mnd fotografering!

Denne fotograferingen inkluderer seanse enten i studio eller hjemme hos den nyfødte, en visningstime der vi gjennomgår bildene sammen og et galleri med alle bildene som er tatt, disse er lavoppløselige. 

Den første babytiden er helt spesiell. I løpet av de 2 første leveukene til barnet vil jeg som fotograf ha muligheten til å forevige disse trekkene hos den nyfødte som man bare må knipe tak i og nyte. Enten om jeg drar på hjemmebesøk eller dere kommer i studio, ønsker jeg å gi dere en positiv opplevelse dere sent vil glemme. Fotograferingen foregår på barnets premisser i rolige og trygge omgivelser. Håndteringen min av barnet vil jeg se på som en stor styrke da dere overlater det kjæreste dere har til meg i opptil 2-3 timer. Som regel fanger vi de fleste gode bildene i løpet av en liten time, men igjen er det barnet som styrer tempoet. Amming er det første som skjer på den stunden jeg er hos dere, slik at vi forhåpentligvis klarer å holde den nyfødte sovende gjennom seansen. Dette for å kunne dandere og variere mest mulig for mange gode bilder dere vil ha glede av for evig. Kjæledyr og eldre søsken, ser jeg på som en stor bonus til masse gode blinkskudd mot slutten av fotograferingen. Jeg tar meg litt ekstra betalt for tiden vi bruker med søsken med på bildene.

Søsken, foreldre og kjæledyr er hjertelig velkomne til å være med på fotografering, det gir helt spesielle bilder.
Jeg tar et lite tillegg på kr. 300,- for søsken da dette ofte tar litt ekstra tid og gjør at jeg må gjøre ytterligere forberedelser.

2000,-

6-mnds fotografering

Dere som foreldre har fått 6 mnd sammen med det kjæreste dere har, dere har lært den lille å kjenne og det sterke både mellom foreldre og barn begynner å komme mer til syne. 

Alle de fantastiske uttrykkene, de små tingene de gjør og utforsker med små hender og tær; det er noe som bør foreviges. Dere er velkomne til en avslappende, hyggelig, trygg og morsom stund i studioet hos meg. 

Vi har god tid, men den første halvtimen er mest effektiv!

Jeg tar bilder av barnet alene og sammen med foreldre om ønskelig. 

Denne pakken på 1500,-  inkluderer fotograferingen, visningstime og et digitalt visningsgalleri med alle bildene som er tatt. Av disse bestiller dere så de produktene dere ønsker i ettertid av fotograferingen.

Søsken, foreldre og kjæledyr er hjertelig velkomne til å være med på fotografering, det gir helt spesielle bilder.
Jeg tar et lite tillegg på kr. 300,- for søsken da dette ofte tar litt ekstra tid og gjør at jeg må gjør ytterligere forberedelser.

Lavoppløselig pakke: 1500,-

Høyoppløselig pakke: 7000,-  

1-årsfotografering

På en fotografering som dette, tar vi bilder i studio, utendørs på en passende lokasjon, eller hjemme hos barnet. Det er mulighet for å ha med egne rekvisitter i form av kurver, spann, bamser, leker, biler og andre gjenstander som kan være fine å ha med på bildene, det er kun fantasien som setter grenser. Denne pakken inkluderer fotograferingen, en visningstime og et digitalt visningsgalleri med alle bildene som er tatt. Av disse bestiller dere så de produktene dere ønsker i ettertid av fotograferingen. 

Søsken, foreldre og kjæledyr er hjertelig velkomne til å være med på fotografering, det gir helt spesielle bilder.
Jeg tar et lite tillegg på kr. 300,- for søsken da dette ofte tar litt ekstra tid og gjør at jeg må gjør ytterligere forberedelser.

Lavoppløselig pakke: 1500,-

Høyoppløselig pakke: 7000,-  

1-årsfoto +, inkl. kake og ballonger

Denne fotograferingen anbefales om man ønsker bildene med det lille ekstra i. Dette er inkludert i tillegg til de vanlige bildene med 1-2 klesskift, samt bilder etter egne ønsker. I pakken med kake og ballonger er det jeg som stiller med dette, send meg gjerne ønsker for farger i forkant av fotograferingen. Bildene kan tas enten i studio, utendørs eller begge deler. Det er også inkludert en visningstime der vi går gjennom bildene sammen og dere velger ut hvilke produkter dere ønsker å kjøpe. Dere får i forkant av visningstimen tilsendt et galleri med alle bildene som er tatt. 

Søsken, foreldre og kjæledyr er hjertelig velkomne til å være med på fotografering, det gir helt spesielle bilder.
Jeg tar et lite tillegg på kr. 300,- for søsken da dette ofte tar litt ekstra tid og gjør at jeg må gjør ytterligere forberedelser.

Lavoppløselig pakke: 2000,-

Høyoppløselig pakke: 7500,-  

Familiefotografering

Denne pakken inkluderer en fotografering av barna enten alene eller sammen med voksne. Alle barna og de voksne fotograferes hver for seg og sammen i ulike kombinasjoner etter egne ønsker. Fotograferingen foregår i studio eller ute på en fin location (denne anbefales for et mer variert utvalg i ettertid). På en fotografering som dette tar vi bilder av barna sammen og hver for seg i ulike kombinasjoner, også med foreldre om ønskelig. Denne pakken inkluderer fotograferingen, en visningstime og et digitalt galleri med alle bildene som er tatt. Av disse bestiller dere så de produktene dere ønsker i ettertid av fotograferingen. 

Lavoppløselig pakke: 1200,-/1500,- (studio/utendørs)

Høyoppløselig pakke: 7000,-  

Portrettfotografering, inkl. høyoppløselige bildefiler.

Man har mange grunner for å gå til en fotograf, men tendensen er vel at man ikke føler seg like vel foran, som bak kameraet. Dette vil jeg hjelpe deg med. Ved å sette fotograferingen ute i det fri, åpner det seg muligheter for mange gode og såkalt "uoppstilte" bilder. Jeg vil gjerne fotografere deg om du trenger bilder i jobbsammenheng eller rett og slett bare ønsker noen fine bilder av deg selv til å bruke på facebook, tinder, linked-in eller i andre anledninger. 

Jeg gjentar igjen at jeg anbefaler sterkest å bruke noen av de mange mulighetene vi har utendørs, men vil man heller blir fotografert i studio, er det også mulighet for det. Da er det åpent for flere klesskift, og ulike bakgrunner som jeg har å velge mellom slik at man også inne får variert utvalget.

4000,- (1200,- for fotografering uten digitale filer)

Par/ kjærestefotografering

Jeg har det beste tipset for valentinesgaven, bursdagsgaven, julegaven eller bare en hyggelig overraskelse og aktivitet du kan gi og dele med din kjære. Nemlig en fotografering av dere to sammen. "Selfies" dere har sammen er veldig hyggelig det, men jeg ønsker å fotografere dere der begges følelser for hverandre gjenspeiles i bilder som dere vil ha som et minne som vil vare evig. Mulighetene er mange. Enten om vi tar bilder av dere på en tur langs strandlinja, på skogstur, i urbane byomgivelser, på klatresenteret, rundt bålpannen eller en annen hyggelig setting. 

Kjærestebilder er evigvarende minner man ikke ønsker å glemme. Jeg vil være med å planlegge og tilrettelegge fotograferingen slik at dere får best mulig utbytte og glede av bildene i ettertid. 

4000,- (1200,- for fotografering uten digitale filer)

Konfirmasjonsfotografering

På en fotografering som dette tar vi bilder av konfirmanten enten i studio eller utendørs på en ønsket location (anbefales). Jeg vil gjerne forevige konfirmanten både i fest - og fritidsantrekk, og bruker mye tid på å få frem personlige trekk hos den som fotograferes. Ha gjerne med med klær som representerer konfirmanten godt, enten det er hockeyutstyret, instrumentet eller et kjæledyr som betyr mye.

Sammen finner vi en passende location utendørs, men det er også mulig å betale et lite pristillegg for å ta studiobilder også hvis man vil variere bildene mer.

I ettertid er dere velkomne til en visningstime der vi gjennomgår alle bildene sammen og da med alle muligheter som finnes av produkter, fremkalling, takkekort og forstørrelser. I forkant av denne visningstimen får man tilsendt et galleri med alle bildene lavoppløselige.

Søsken, foreldre og kjæledyr er hjertelig velkomne til å være med på fotografering, det gir helt spesielle bilder.
Jeg tar et lite tillegg på kr. 300,- for søsken da dette ofte tar litt ekstra tid og gjør at jeg må gjøre ytterligere forberedelser.

Lavoppløselig pakke: 1500,-

Høyoppløselig pakke: 7000,-  

I forbindelse med fotografering vil man få rådgivning til hvilke produkter som passer til deres bilder. Ha gjerne litt klare tanker om hvor bildene skal henge i forkant av fotografering slik at jeg kan tilpasse gjennomføringen bedre mtp farger, uttrykket i bildene osv. 

Bryllupsfoto pk 1, inkl. lavoppløselig bildegalleri

Denne pakken passer perfekt for de som ønsker kun «selve bryllupsbildene» av dere som brudepar. Barn og forlovere er selvfølgelig velkomne til å være med på bilder. Vi tar bilder på en avtalt lokasjon, i de fleste tilfeller etter vielsen. Jeg foreviger brudeparet i løpet av en liten time der vi koser oss fine omgivelser og en avslappet atmosfære. I forkant av den store dagen går vi gjennom detaljene for dagen, blir litt kjent, og jeg viser hvilke bildeprodukter dere kan kjøpe etter endt fotografering. Dette for at vi bedre kan legge opp seansen etter hva dere ønsker å sitte igjen med i ettertid. Ønsker man album vil jeg legge opp fotograferingen noe annerledes enn om dere ser for dere kun vanlige forstørrelser. Dere har uansett uttalige muligheter når det kommer til produktutvalg og etterbestilling av disse varene. Pakken på kroner 5000,- inkluderer planleggingsmøte, fotograferingen, visningstime og et digitalt visningsgalleri med alle bildene som er tatt.

Altså, inkludert pakke 1: planleggingsmøte, fotograferingen, visningstime og et visningsgalleri med de lavoppløselige bildefilene.

5000,- (10.000,- for fotografering inkl. 10 høyoppløselige digitale filer)

Bryllupsfoto pk 2, inkl. lavoppløselige bildegalleri.

Hvert bryllup er unikt, men felles for de alle - er at man med hånden på hjertet kan si at dette er en av de lykkeligste dagene i livet for et par. Det å få bli kjent med kundene mine i denne sammenhengen er flott i seg selv. Man planlegger sammen en dag som skal minnes og foreviges - og gjerne huskes for alltid. Det å sitte igjen med evigvarende minner i ettertid gjennom bilder der det føles som at tiden skrus tilbake vil være gull verdt, det er dette jeg vil hjelpe dere med. I forkant av bryllupet møtes vi for å bli kjent, og gjerne en fotografering for å bli mer kjent der bildene f. eks kan brukes til invitasjoner osv. Vi planlegger detaljene rundt vielsen og hvilke ønsker dere har for de offisielle bildene. Jeg vil skreddersy fotograferingen slik at dere vil føle dere ivaretatt og inkludert under hele prosessen. I ettertid av bryllupet vil det være hyggelig med en visningstime sammen der vi går gjennom bildene fra den store dagen. Denne pakken er en god løsning om man ønsker å legge penger i høy kvalitet på bildeprodukter i ettertid, skreddersydde fotobøker, høykvalitets veggprodukter osv.

Altså, inkludert pakke 2: fotografering for bilder til innbydelser, planleggingsmøte, fotograferingen, visningstime og et visningsgalleri med de lavoppløselige bildefilene.

9000,- (15.000,- for fotografering inkl. høyoppløselige digitale filer)

Bryllupsfoto pk 3, inkl. lavoppløselig bildegalleri.

Hvert bryllup er unikt, men felles for de alle - er at man med hånden på hjertet kan si at dette er en av de lykkeligste dagene i livet for et par. Det å få bli kjent med kundene mine i denne sammenhengen er flott i seg selv. Man planlegger sammen en dag som skal minnes og foreviges - og gjerne huskes for alltid. Det å sitte igjen med evigvarende minner i ettertid gjennom bilder der det føles som at tiden skrus tilbake vil være gull verdt, det er dette jeg vil hjelpe dere med. I forkant av bryllupet møtes vi for å bli kjent, og gjerne en fotografering for å bli mer kjent der bildene f. eks kan brukes til invitasjoner osv. Vi planlegger detaljene rundt vielsen og hvilke ønsker dere har for de offisielle bildene. Jeg vil skreddersy fotograferingen slik at dere vil føle dere ivaretatt og inkludert under hele prosessen. I ettertid av bryllupet vil det være hyggelig med en visningstime sammen der vi går gjennom bildene fra den store dagen. Denne pakken er en god løsning om man ønsker å legge penger i høy kvalitet på bildeprodukter i ettertid, skreddersydde fotobøker, høykvalitets veggprodukter osv.

Altså, inkludert pakke 3: fotografering for bilder til invitasjoner, planleggingsmøte, fotograferingen, visningstime og et visningsgalleri med de lavoppløselige bildefilene.

15.000,- (30.000,- for fotografering inkl. høyoppløselige digitale filer. 1 stk album inkludert i pakken med digitale filer.) 12t

17.000,- (32.000,- for fotografering inkl. høyoppløselige digitale filer. 1 stk album inkludert i pakken med digitale filer.) 15t

Andre henvendelser

Jeg er interessert i å fotografere i de fleste sammenhenger og happening´s. Å få dokumentert lag og selskap blir stadig mer populært. Både stemningsbilder og de tradisjonelle bildene av hele familien når først flere generasjoner samles, eller på bursdager og andres eventer.

Russefeiringen i Norge blir jo bare større og større. Mange ønsker gruppebilder av bilen / bussen, samt noen portretter i russeklærne, dette er like stas å få fotografere da våren og russetiden nærmer seg. 

Så poenget er at uansett sammenheng, så vil jeg dere skal ta kontakt med meg om dere ønsker å noe foreviget, så er jeg åpen for nye utfordringer og oppdrag. 

Using Format