Priser

Portrettfotografering

Man har mange grunner for å gå til en fotograf, men tendensen er vel at man ikke føler seg like vel foran, som bak kameraet. Dette vil jeg hjelpe deg med. Ved å sette fotograferingen ute i det fri, åpner det seg muligheter for mange gode og såkalt "uoppstilte" bilder. Jeg vil gjerne fotografere deg om du trenger bilder i jobbsammenheng eller rett og slett bare ønsker noen fine bilder av deg selv til å bruke på facebook, tinder, linked-in eller i andre anledninger. 

Jeg gjentar igjen at jeg anbefaler sterkest å bruke noen av de mange mulighetene vi har utendørs, men vil man heller blir fotografert i studio, er det også mulighet for det. Da er det åpent for flere klesskift, og ulike bakgrunner som jeg har å velge mellom slik at man også inne får variert utvalget.

Klikk her for å se eksempel på en portrettserie.

                                                                                                                                      3400,-

Nyfødtfotografering pk 1

Den første babytiden er helt spesiell. I løpet av de 2 første leveukene til barnet vil jeg som fotograf ha muligheten til å forevige disse trekkene hos den nyfødte som man bare må knipe tak i og nyte. Enten om jeg drar på hjemmebesøk eller dere kommer i studio, ønsker jeg å gi dere en positiv opplevelse dere sent vil glemme. Fotograferingen foregår på barnets premisser i rolige og trygge omgivelser. Håndteringen min av barnet vil jeg se på som en stor trygghet da dere overlater det kjæreste dere har til meg i opptil 2-3 timer. Som regel fanger vi de fleste gode bildene i løpet av en liten time, men igjen er det barnet som styrer tempoet. Amming er det første som skjer på den stunden jeg er hos dere, slik at vi forhåpentligvis klarer å holde den nyfødte sovende gjennom seansen. Dette for å kunne dandere og variere mest mulig for mange gode bilder dere vil ha glede av for evig. Kjæledyr og eldre søsken, ser jeg på som en stor bonus til masse gode blinkskudd mot slutten av fotograferingen.

Klikk her for å se eksempel på en nyfødtserie.                      

                                                                                                                                         3800,-

Nyfødtfoto +

Hva er vel mer spesielt enn den aller første tiden med en nyfødt? Jeg tilbyr fotografering av disse små nurkene, og med snart 10 års erfaring og et tresifret antall med slike sessions, så har jeg gjort meg nok erfaringer til å kunne kalle meg en nyfødtfotograf. Om jeg skal si det selv; nyfødtbildene er de aller mest spesielle bildene jeg tar. Dette er en kombinasjon av at noe så skjørt, sterkt og fantastisk fint lite menneske skal foreviges slik den kommer til å være kun en liten stund. Derfor tas bildene i løpet av de to første leveukene. Hos meg er det varmt, vi har god tid, det blir servert drikke og biteti, og dere som foreldre kan være helt trygge på at babyen er i de beste hender. Jeg anbefaler alle foreldre å holde seg litt i bakhold, men dere er selvfølgelig velkomne til å titte og følge med. Jeg presterer best ved å få ha litt plass rundt meg og få jobbe med den nyfødte alene. Jeg lanserer nå et nytt tilbud som heter nyfødtfoto +. Dette er fotograferingen som inneholder de helt eksklusive bildene. Jeg skrur kreativiteten min på høyeste gir og kjøper inn litt blomster om ønskelig. Disse bildene skiller seg ut ved bruk av rekvisitter som er nøye planlagte og redigeringen er det langt enda mer jobb i enn ved en ordinær nyfødtfotografering.        

4500,-

Barne - og familiefotografering

Tenk alt dere som foreldre, besteforeldre, tanter, venner og annen familie ser og får oppleve hos de kjære barna deres jevnlig. Alle de små som store øyeblikkene i hverdagen som er verdt å ta vare på og få foreviget. Jeg som fotograf føler meg privilegert som får ta del i deres hverdagslige gleder når jeg er med og fotograferer. Ved å booke en shoot hos meg, gjør vi det til en hyggelig stund for familien, der selve fotograferingen skal være gøy for barna, og de kan styre showet; la de være seg selv. Dette er enklest å oppnå ved å være enten hjemme i deres vante miljø, eller ute i det fri der vi har litt plass å boltre oss på. Enten det er en lekeplass, park eller skog; der barna trives og har det gøy. Det er også mulighet for å være i studio om man ønsker det. Følelsene og uttrykkene får vi fanget uansett bare vi har det gøy. Den beste alderen å fotografere spedbarn vil være som nyfødte eller i alderen av 6-7 mnd rett før de begynner å krabbe. Jeg setter av den tiden det tar, man kan regne alt fra 45 minutter til en drøy time. Familien fotograferes sammen og hver for seg i ulike kombinasjoner, alt etter deres ønsker.

                                                                                                                                      3600,-

Par/ kjærestefotografering

Jeg har det beste tipset for valentinesgaven, bursdagsgaven, julegaven eller bare en hyggelig overraskelse og aktivitet du kan gi og dele med din kjære. Nemlig en fotografering av dere to sammen. "Selfies" dere har sammen er veldig hyggelig det, men jeg ønsker å fotografere dere der begges følelser for hverandre gjenspeiles i bilder som dere vil ha som et minne som vil vare evig. Mulighetene er mange. Enten om vi tar bilder av dere på en tur langs strandlinja, på skogstur, i urbane byomgivelser, på klatresenteret, rundt bålpannen eller en annen hyggelig setting. 

Kjærestebilder er evigvarende minner man ikke ønsker å glemme. Jeg vil være med å planlegge og tilrettelegge fotograferingen slik at dere får best mulig utbytte og glede av bildene i ettertid. 

                                                                                                                                  3600,-

Felles for de overnevnte fotograferingene, er at de i tillegg til selve seansen også inkluderer en visningscd med bildene som er tatt. Av disse velger man de 12 man ønsker ferdige behandlet og til fritt bruk. Disse får man så tilsendt i både farger og svart-hvitt digitalt. Dette er bilder man har tilgang til å gjøre det man ønsker til. Man er ikke bundet til å fremkalle og forstørre gjennom meg, men jeg er behjelpelig om det er et ønske.


Bryllupsfotografering: De offisielle bildene

Denne pakken passer perfekt for de som ønsker kun «selve bryllupsbildene» av dere som brudepar. Barn og forlovere er selvfølgeligvelkomne til å være med på bilder.

Vi tar bilder på en avtalt lokasjon, i de fleste tilfeller etter vielsen. Jeg foreviger brudeparet i løpet av en liten time der vi koser oss fine omgivelser og en avslappet atmosfære. I ettertid får brudeparet en link med alle bildene som er tatt, og man velger så de 15 bildene man ønsker ut i fra disse. De 15 bildene fås senere tilsendt høyoppløselig pr mail.

5500,-

Bryllupsfotografering: Vielse & de offisielle bildene

Hvert bryllup er unikt, men felles for de alle - er at man med hånden på hjertet kan si at dette er en av de lykkeligste dagene i livet for et par.

Det å få bli kjent med kundene mine i denne sammenhengen er flott i seg selv. Man planlegger sammen en dag som skal minnes og foreviges - og gjerne huskes for alltid. Det å sitte igjen med evigvarende minner i ettertid gjennom bilder der det føles som at tiden skrus tilbake vil være gull verdt, det er dette jeg vil hjelpe dere med. 

I forkant av bryllupet møtes vi for å bli kjent, og gjerne en fotografering for å bli mer kjent der bildene f. eks kan brukes til invitasjoner osv. Vi planlegger detaljene rundt vielsen og hvilke ønsker dere har for de offisielle bildene. Jeg vil skreddersy fotograferingen slik at dere vil føle dere ivaretatt og inkludert under hele prosessen. 

I etterkant av bryllupet vil er det hyggelig med en visning sammen, der vi ser gjennom bildene dere har fått. Det vil være ca 50 digitale filer ferdige behandlet fra vielsen. Disse er til fritt bruk. 

Dere vil også sitte igjen med en såkalt visningscd med alle bildene fra den offisielle fotograferingen. Av disse velger man de 25 man ønsker ferdige behandlet og får de så til fritt bruk i både farger og svart-hvitt levert digitalt i ettertid. 

9800,-

Bryllupsfotografering: Dokumentasjon av hele dagen + de offisielle bildene

Noe vi alle er enige om, er vel at minnene man har fra bryllupsdagen vil man at skal huskes og vare for evig. 

De små som store øyeblikkene. Fra bruden pyntes, til ringene settes på, de rørende talene, kakeskjæringen og ikke minst brudevalsen. De tradisjonelle tingene, men også de små uplanlagte innspillene i løpet av dagen som gjør akkurat deres bryllup så spesielt. Inntrykkene er mange, og mye skal gledes over - det er så overveldende og alt skal tas innover seg. Jeg som fotograf vil være flue på veggen og gjøre mitt for at dere skal føle dere gjenopplever bryllupet på nytt når dere i ettertid ser gjennom bildene fra dagen. Jeg følger dere i 10 valgfrie timer for å forevige det som skjer, samt å ta de offisielle evigvarende bryllupsbildene. 

I ettertid får dere en visningslink med alle bildene tatt under selve bryllupsfotograferingen. Av disse velger man de 20 man ønsker ferdige behandlet og får de så til fritt bruk i både farger og svart-hvitt. De dokumentariske bildene blir også redigert og justert, slik at dere sitter igjen med ca 200 ferdige blinkskudd dere kan gjøre det dere ønsker med. 

Dere er ikke bundet til å fremkalle eller forstørre noe gjennom meg, men jeg er behjelpelig om det er et ønske. 

                                                                                                                                    21 000,-

Andre henvendelser

Jeg er interessert i å fotografere i de fleste sammenhenger og happening´s. Å få dokumentert lag og selskap blir stadig mer populært. Både stemningsbilder og de tradisjonelle bildene av hele familien når først flere generasjoner samles, eller på bursdager og andres eventer.

Russefeiringen i Norge blir jo bare større og større. Mange ønsker gruppebilder av bilen / bussen, samt noen portretter i russeklærne, dette er like stas å få fotografere da våren og russetiden nærmer seg. 

Så poenget er at uansett sammenheng, så vil jeg dere skal ta kontakt med meg om dere ønsker å noe foreviget, så er jeg åpen for nye utfordringer og oppdrag. 

Using Format