Jeg har lang erfaring med å fotografere boliger både for salg og utleie. Etter noen år med fotografering fast for meglerhuset Dnb Eiendom, gjør jeg nå oppdragene for både privatpersoner, utbyggere og øvrige eiendomsmeglere. 

I all hovedsak fotograferer jeg boligene utendørs med stang, men om dronefotografering ønskes i tillegg, har jeg samarbeidspartner på dette. 

Det er mulig å bestille oppmåling og plantegning gjennom meg. I forkant av fotograferingen gjennomgår vi oppdraget på en planleggingsamtale, der jeg rådfører dere med mine tips for styling og praktiske forberedelser dere kan gjøre før jeg kommer. 

Ta kontakt for spørsmål og booking!

Spørsmål:

Må jeg være tilgjengelig på fotograferingen?

Må ikke, men bør!

Det er enklere for meg å hensynta løpende innspill og ønsker gjennom fotograferingen om dere er tilstede når det tas bilder. Det hender også at det er behov for å flytte på møbler og gjenstander, da settes det stor pris på et par ekstra hender. 

Spørsmål:

Hva koster fotograferingen?

Det kommer an på størrelse, ønsket antall og dermed tidsbruk på hele jobben. Jeg gir nøyaktig pristilbud for hvert boligoppdrag, men et utgangspunkt er som følger:

Leilighet, liten hytte (ca 20 bilder): 

fra 6.000,-

Enebolig, større hytte (30-40 bilder):

fra 7.000,-

Spørsmål:

Hvor lang tid settes av?

Det er litt avhengig av størrelse og om været er som ønsket. Det hender i noen tilfeller at jeg må komme tilbake for å ta eksteriør-bildene pga været. 

Vanligvis tar fotograferingen mellom 1-2 timer. 

Using Format