1 / 2
2 / 2

Kort og godt:

Biografi

Oppvokst i Øyer, med noen år "utom" Lillehammer. 

Drevet med nyfødt-,barne-, og bryllupsfotografering i snart 15 år.

Odelsjente som er vokst opp med "ække så nøye", og frie tøyler til å "prøve sjøl". Tar med meg deler av nettopp dette inn i samspillet med barna jeg møter.  

Min passion:

Føle seg bra!

Ja, min lidenskapelige interesse på foto, er å få menneskene rundt meg til å føle seg unike, og få frem det aller beste i bildene. Det trenger ikke å være store smil, eller perfekt posering - det kan også være vakre ansiktsuttrykk og fine handlinger som fremkommer i resultatet. 

Etter et besøk hos meg skal alle forlate stedet med en følelse av å ha blitt sett, fått mestre og føle seg viktig, flott og vakker fra innsiden og ut. 

Beskriv meg selv med tre ord?

De mest relevante for jobben:


Engasjert 

Lidenskapelig 

Estetisk!


Jeg ble født i 1994, og har siden det opplevd mye som gir meg god balast til å møte mennesker i ulike livssituasjoner. 

Det jeg er mest takknemlig for, er hvor mange nybakte foreldre som har latt meg forevige den nyfødte i løpet av de første leveukene sine. Antallet begynner vel å nærme seg firesifret i løpet av de 15 årene jeg har holdt på. Det er nyfødtfotografering som er selve nisjen, men det er også mye annet jeg har fått både oppleve, forevige og skape bilder av. 

Verdt å nevne er de utallige familiene jeg har fotografert både i studioet og utendørs, alle bryllupene jeg har fått vært del av, fødsler, begravelser, arrangementer og andre begivenheter som fotograf. 

Jeg har i løpet av karrieren født to barn selv. Hennie født i 2017 og Signe i 2022 beriker livet mitt, men jeg vet også alt om at det ikke er kun solskinnsdager i rollen som mamma, kjæreste, medmenneske, student, selvstendig næringsdrivende og menneske generelt. Det gjør at jeg møter mennesker med et åpent sinn, og har en vid aksept for ulikheter - det er jo så unikt!

Alle barna som kommer med hver sine særegenheter, og foreldrene like så - tenk så heldig som får komme hjem til å så mange ulike mennesker for å se hvordan livene leves rundt omkring. 

I de siste årene, har jeg vært et stolt medlem av Norges fotograf forbund, og dermed også det lokale lauget; Hedmark og Oppland fotograflaug. Det er mange store hendelser i løpet av kalenderåret - men det som er mest stas, er konkurransene. Jeg har vært så heldig å høstet ulike diplomer, og jeg jobber kontinuerlig for å nå nye høyder både fototeknisk, kreativt og legger all sjel til for å utøve kunst i jobben min. 

Takk!

På instagram deler jeg ofte oppdateringer om arbeidshverdagen min, og med resultater fra fotograferingene jeg gjennomfører:

Using Format