Informasjon om bekledning på fotografering

I forbindelse med lidenskapen min som er fotografering, ble det i 2021 aktuelt å utvide tilbudet og lansere et klesmerke for å kunne tilby plagg som egner seg godt til fotografering. Lillefang ble stiftet samme år, og jeg ønsker å gi mine kunder gode betingelser ved å bestille seg plagg fra butikken før fotograferingsdagen. Det er også mulig å benytte rabattkoder for å kjøpe gaver eller til andre anledninger! 

2. Bruk rabattkode

Rabattkoden "fotofangblikk" gir deg -30% på varene i nettbutikken

www.lillefang.no

3. Overlevering

Varene kan enten fås tilsendt, hentes i studioet eller overleveres på fotograferingsdagen. 

4. TUSEN TAKK

Tusen takk for at du støtter kortreist, lokalprodusert og høy kvalitet!

Anbefalte produkter

Lillefangs bloomer

Ord. pris 599,-

Bestilles her

Lillefangs genser

Ord. pris 1.099,-

Bestilles her

Lillefangs bukse

Ord. pris 399,-

Bestilles her

Lillefangs klem

Ord. pris 799,-

Bestilles her

Full styling

Jeg har en garderobe bestående av sko, klær og passende tilbehør som er tilgjengelig når man skal på fotografering. Man kan selvfølgelig låne plaggene kostnadsfritt ved å "ta en sjanse" på at det jeg har passer i størrelse, sesong og utseende, men det er også mulig å bestille som en tjeneste at jeg setter sammen antrekk til fotograferingen dere skal på. Dette har jeg god erfaring med, og jeg har samarbeidspartenere for å supplere med evt passende plagg om det er noe jeg savner i egen garderobe. Jeg tilbyr dette til barn opp til 6 år. Uavhengig av antall barn i familien som skal styles, tas en fastpris pr. fotografering på kr. 1.000,- for dette. 

På bildegalleriet under har jeg stått for bekledningen på alle barna.  

Fordelen med styling

1. Du slipper kostnaden med å kjøpe klær du kanskje ikke kommer til å bruke igjen

2. Du unngår fargekræsj mtp at bildene sannsynligvis skal henge på vegger hjemme i andre fargetoner. Vi tar en samtale pr. telefon for å avklare hvilke toner og stilretning som ønskes. 

3. Barna hører lettere på fotografen enn foreldre når det skal kles opp i en viss alder! Jeg har sjeldent møtt motstand fra de små håpefulle idet vi kler opp.

Using Format