Informasjon om bekledning på fotografering

Jeg får oftere og oftere forespørsler om jeg låner ut klær for fotografering, noe jeg er veldig stolt av! Det har alt å si, at bekledningen passer til uttrykket man ønsker å ende opp med i bildene. 

Det er veldig viktig for meg at foreldrene kjenner igjen barna for de dem er, og klær handler som vi vet mye om identitet. Har du ei sporty jente som knapt har brukt skjørt de siste årene, da sier det seg selv at det ikke er skjørt, kjole og sukkersøt hårsløyfe hun skal kles i. Jeg har derfor en garderobe som inneholder variert preg. Det er muligheter for enkle, rene basics - men aller mest er det å velge i jordfargede kjoler, men også farger som sennepsgult, blått, grønt og noe lilla og rosa. 

Det er muligheter for lån av matchende sko. 

Jeg setter stor pris på om jeg får beskjed i forkant hvis dere ønsker å benytte dere av tilbudet om å låne klær, da kan jeg forberede med evt stryking og sammensetning av farger og tilbehør. 

Størrelse 98

Størrelse 98

I forbindelse med lidenskapen min som er fotografering, ble det i 2021 aktuelt å utvide tilbudet og lansere et klesmerke for å kunne tilby plagg som egner seg godt til fotografering. Lillefang ble stiftet samme år, og jeg ønsker å gi mine kunder gode betingelser ved å bestille seg plagg fra butikken før fotograferingsdagen. Det er også mulig å benytte rabattkoder for å kjøpe gaver eller til andre anledninger! 

2. Bruk rabattkode

Rabattkoden "fotofangblikk" gir deg -30% på varene i nettbutikken

www.lillefang.no

3. Overlevering

Varene kan enten fås tilsendt, hentes i studioet eller overleveres på fotograferingsdagen. 

4. TUSEN TAKK

Tusen takk for at du støtter kortreist, lokalprodusert og høy kvalitet!

Anbefalte produkter

Lillefangs bloomer

Ord. pris 599,-

Bestilles her

Lillefangs genser

Ord. pris 1.099,-

Bestilles her

Lillefangs bukse

Ord. pris 399,-

Bestilles her

Lillefangs klem

Ord. pris 799,-

Bestilles her

Full styling

Man kan selvfølgelig låne plaggene kostnadsfritt ved å "ta en sjanse" på at det jeg har passer i størrelse, sesong og utseende, men det er også mulig å bestille som en tjeneste at jeg setter sammen antrekk til fotograferingen dere skal på og vi kan ha dialog frem og tilbake der jeg også går til innkjøp av enkelte plagg for å tilby fullstendige sett til alle barna som skal fotograferes. Jeg tilbyr dette til barn opp til 8 år. Uavhengig av antall barn i familien som skal styles, tas en fastpris pr. fotografering på kr. 750,- for dette. 

Man blir belastet for denne summen hvis det skal sendes forslag frem og tilbake, og om jeg er avhengig av å bruke betydelig med tid for å sette sammen komplett utvalg med både strømpebukser, cardigans, sko og evt øvrig tilbehør.

På bildene som er vist på denne siden, har jeg stått for bekledningen på de som er fotografert.

Fordelen med styling

1. Du slipper kostnaden med å kjøpe klær du kanskje ikke kommer til å bruke igjen!

2. Du unngår fargekræsj mtp at bildene sannsynligvis skal henge på vegger hjemme i andre fargetoner. Vi tar en samtale pr. telefon for å avklare hvilke toner og stilretning som ønskes (ved full styling). 

3. Barna hører lettere på fotografen enn foreldre ved bekledning enkelte ganger, og vil gladelig ha på nye klær når de blir presentert av selveste fotografen! 

Jeg har sjeldent møtt motstand fra de små håpefulle idet vi kler opp før bildene skal tas.