Sikre minnene - invester i kvalitetsprodukter!

Bildeproduktene jeg tilbyr etter fotografering hos meg er produsert i Norge av profesjonelle leverandører. Kvalitet er gjennomgående i alle ledd, helt fra forberedelsene til fotograferingen, og frem til sluttprodukt er levert. 

Utstyret som brukes under fotografering, tilfredsstiller kravene for å fremkalle bildene etter ypperste kvalitet, både for levetiden og fargene. 

Produktene er ment for å vare livet ut, og det gis av den grunn livstidsgaranti på alle varer bestilt gjennom meg. 

Bestselgeren: 

Bildeboks

Selvfølgelig:

Veggbilder

For ikke å snakke om:

Album

Bestillingstime

Ikke fortvil; jeg hjelper dere på veien for å finne løsningen som passer deg og familien etter fotografering. Enten dere er usikre på materialvalg, uttrykk, stil eller variant dere skal gå for - så bistår jeg ved å gjennomføre bestillingstime etter fotografering er gjennomført. 

På denne timen viser jeg frem de mulighetene som finnes, og presenterer løsninger jeg tenker at passer både dere og bildene godt. 

Hvorfor i høykvalitet?

Jo, nettopp fordi bildene øker i verdi for hvert eneste år som går - og da er viktigheten av at de fysiske kopiene skal kunne glede også neste generasjon, og de neste etter dem. 

Etter et fotograf-besøk, vil jeg også påstå at de aller fleste ønsker at nettopp det fotografiske uttrykket skal komme til syne når bildene presenteres - enten det er hengende i eget hjem eller de skal gis bort i gaver. Fargene gjengis slik du ser dem på skjermen når du er på bestillingstime, og eksempelvis brukes det syrefritt papir, ramme og andre råvarer i produksjonen for å sikre at kopien skal holde seg like god år etter år. 

Pakkepris

Det gis alltid pakkepriser ved kjøp av 3 eller flere ulike varer. Jeg skreddersyr pris og pakker tilpasset deres behov, og ved å kjøpe feks både album, veggforstørrelse og digitale filer gis det -15% på hele bestillingen. 

Bestill produkter her

Her kan dere legge inn enten henvendelse vedr. produkter, eller bestille direkte. Det som er viktig er at dere skriver så detaljert som mulig i meldingsfeltet hvilken vare, størrelser, farge/ svart-hvitt og antall. Jeg sender en email hvis jeg er usikker på valgene deres, og dere får en bekreftelse før bestillingen sendes til trykkeriet.

Digitale bildefiler

Jeg kan garantere at dere har størst glede av bildene om de forstørres i fysiske produkter, men vi lever i en digital verden og de fleste ønsker seg bilder tilgjengelig på telefonen og andre digitale duppedingser i tillegg. 

Ved kjøp av fysiske bildeprodukter for over 15.000,- får man med seg de samme bildene digitale inkludert i prisen, de kan man bruke til forstørrelser opp til str 15x20 cm, deling på sosiale medier eller ha lagret på kamerarullen. 

De digitale filene leveres i fargeprofilen srgb, som er den samme som lavprisleverandørene printer bildene i. Det er mulig å kjøpe digitale bildepakker, minst 5 stk (høyoppløselige og kan printes i fysisk str opp til 40 cm lengste side). 

Ved fremkalling som er større enn 40 cm, bestilles kopiene gjennom Fangblikk. 

5 stk: 7.500,-

10 stk: 10.000,-

15 stk: 14.000,-


*Ved bestilling av fotografering, er disse prisene i tillegg til fotograferingssummen med mindre annet er spesielt avtalt. 

Using Format