Sikre minnene - invester i kvalitetsprodukter!

Bildeproduktene jeg tilbyr etter fotografering hos meg er produsert i Norge av profesjonelle leverandører. Kvalitet er gjennomgående i alle ledd, helt fra forberedelsene til fotograferingen, og frem til sluttprodukt er levert. 

Utstyret som brukes under fotografering, tilfredsstiller kravene for å fremkalle bildene etter ypperste kvalitet, både for levetiden og fargene. 

Produktene er ment for å vare livet ut, og det gis av den grunn livstidsgaranti på alle varer bestilt gjennom meg. 

Bestselgeren: 

Bildeboks

Selvfølgelig:

Veggbilder

For ikke å snakke om:

Album

Bestillingstime

Ikke fortvil; jeg hjelper dere på veien for å finne løsningen som passer deg og familien etter fotografering. Enten dere er usikre på materialvalg, uttrykk, stil eller variant dere skal gå for - så bistår jeg ved å gjennomføre bestillingstime etter fotografering er gjennomført. 

På denne timen viser jeg frem de mulighetene som finnes, og presenterer løsninger jeg tenker at passer både dere og bildene godt. 

Hvorfor i høykvalitet?

Jo, nettopp fordi bildene øker i verdi for hvert eneste år som går - og da er viktigheten av at de fysiske kopiene skal kunne glede også neste generasjon, og de neste etter dem. 

Etter et fotograf-besøk, vil jeg også påstå at de aller fleste ønsker at nettopp det fotografiske uttrykket skal komme til syne når bildene presenteres - enten det er hengende i eget hjem eller de skal gis bort i gaver. Fargene gjengis slik du ser dem på skjermen når du er på bestillingstime, og eksempelvis brukes det syrefritt papir, ramme og andre råvarer i produksjonen for å sikre at kopien skal holde seg like god år etter år. 

Bestill produkter her

Her kan dere legge inn enten henvendelse vedr. produkter, eller bestille direkte. Det som er viktig er at dere skriver så detaljert som mulig i meldingsfeltet hvilken vare, størrelser, farge/ svart-hvitt og antall. Jeg sender en email hvis jeg er usikker på valgene deres, og dere får en bekreftelse før bestillingen sendes til trykkeriet.

Digitale bildefiler


De digitale filene leveres i fargeprofilen srgb, som er den samme som lavprisleverandørene printer bildene i. 

Bildene leveres medsignatur/logo i egnet hjørne av bilde.

*Vilkår ved kjøp avdigitale bildefiler:

1) Bildene skal ikke under noen omstendigheter redigeres ved publisering.Verken filter, farger eller beskjæringer utover at det skal passe inn i passendeformat. Eksempel: Ikke beskjær ut kun èn person i bildet. Ønsker man endringersom det, så gjør jeg det av meg kostnadsfritt.

2) Det skal i hvert tilfelle av publisering, krediteres fotograf ibildetekst. Alternativt kan profiler i sosiale medier tagges, fangblikk harkonto både på instagram og facebook. Ved kreditering i bildetekst, skal detfremkomme som følgende:

«Foto: Fangblikk v/fotograf Thea Roverud Rusten» i starten eller slutten av øvrig bildetekst.Det er mulig å kjøpe digitale bildepakker.

Høyoppløselige bildefiler:

20 stk: 13.000,-

10 stk: 10.000,-

5 stk: 7.500,-

Bildefiler medmulighet for print opp til 80 cm lengste side. Ekstra grundigbildebehandling gjøres på disse

Printfiler:

30 stk: 13.000,-

20 stk: 11.000,-

10 stk: 7.500,-

5 stk: 5.000,-

Bilder med mulighet for print opp til 30 cm

Web-filer:

Alle fra fotograferingen: 12.000,-

30 stk: 10.000,-

20 stk: 7.000,-

10 stk: 5.000,-

5 stk: 4.000,-

*Kanikke fremkalles

*Ved bestilling av fotografering, er disse prisene i tillegg til fotograferingssummen med mindre annet er spesielt avtalt. 

Using Format