VELKOMMEN TIL KONFIRMANTFOTOGRAFERING

Stopp tiden og få ungdommen fotografert før de går inn i voksenlivet!

De står midt i et veiskille; epoken mellom barn og voksenlivet. Ungdommene skal finne sin plass og identitet og min jobb er å forevige de slik at føler seg flottere, eldre, modne og sterke når de i ettertid ser på bildene som er blitt tatt.

Konfirmasjon er en begivenhet og jeg ønsker å forsterke minnet med fotografisk minne fra denne epoken. 

1 / 4
2 / 4
3 / 4
4 / 4

Det er en ypperlig anledning til å få fotografert hele eller deler av familien når man først har finstasen i orden, jeg tar gjerne bilder sammen med både søsken og foreldre! Noen familier ønsker at jeg møter selskapet på selve konfirmasjonsdagen, det synes jeg alltid er hyggelig. Da får man foreviget også den eldre generasjonen, gode bilder av bestemor og bestefar er fint å få tatt når de er pyntet og føler seg finere enn på lang tid. 

Ta gjerne kontakt med meg om dere ønsker å fotograferes. Enten det er av kun konfirmanten, nærmeste familie eller at jeg foreviger en større del av konfirmasjonsdagen. Fotograferingen kan bookes direkte ved å klikke her, eller dere kan bruke kontaktskjemaet her hvis dere ønsker å stille noen spørsmål samtidig. 

1 / 3
2 / 3
3 / 3

Ha koster fotograferingen?

Prisen for konfirmasjonsfotografering er 1.800,-. 

I prisen er det inkludert reise til lokasjon innenfor 20 km, 1 time på fotografering og en visningstime der vi sammen gjennomgår resultatet og dere bestiller de produktene dere ønsker. Man kan også kjøpe digitale bildefiler. 

Festantrekk/ fritidsantrekk?

Ja takk, begge deler!

Jeg fotograferer også gjerne både i studioet og utendørs for å få variasjon i utvalget.

Ha gjerne på klær som gjenspeiler den konfirmanten er til hverdags i tillegg til bunad/ festdrakt!

Hva er vanlig å kjøpe av produkter i etterkant?

Etter en konfirmasjonsfotografering er det veldig populært med album. Det er laget i høykvalitet og skal vare i generasjoner! Det samme med veggbilder og gavebilder til stolte besteforeldre eller evt andre julegaver. Takkekort hjelper jeg dere også med å bestille!

Digitale filer

Svaret er JA - det er mulig å kjøpe pakker med det!

Prisen for fotografering inkl. 10 digitale filer er 6.500,-/7.000,- (studio/ utendørs). Dette er en populær pakke som mange velger å benytte seg av for å ha mulighet til å bruke bildene som ønskelig selv. 

Jeg kan ikke garantere for kvaliteten på produkter bestilt hos andre leverandører med disse filene.

Using Format