Betingelser og informasjon om ordinære fotograferinger. 

Jeg tilbyr skreddersydde pakker for kommersielle og andre oppdrag som ikke inngår i ordinære portrettfotograferinger (nyfødt, familie, bryllup mm). 

I fotograferingsprisen inngår forberedelsene jeg gjør, tiden som brukes på selve fotograferingen, en visnings/-bestillingstime og et nettgalleri med alle bildene i lav oppløsning som brukes for gjennomsyn før bestilling av produkter. 

Etter endt fotografering faktureres man for oppdraget, og det samme etter bestillingstimen. Fakturaen skal være betalt før jeg begynner på redigeringen og bestilling hos min eksterne leverandør på produktene dere skal få levert. 

Om man ikke får bestemt seg på bestillingstimen for hvilke bilder man ønsker, kan man på et senere tidspunkt få gjenåpnet nettgalleriet mot et gebyr på kr. 850,-. Nettgalleriet er åpent frem til 5 dager etter bestillingstimen. 

Ved kjøp av digitale filer er man selv ansvarlig for resultatet om de brukes til printing eller andre formål. Man står selv ansvarlig for lagring og backup, nye filer kan kjøpes til full pris om de har blitt borte for dere. 

Using Format