◆    ◆    ◆

Her finner du meg

Jeg er veldig glad i fotografering på nye og ulike lokasjoner, men jeg velger også å utnytte gården jeg bor på for å forevige øyeblikk og hyggelige opplevelser for de som kommer til en fotografering.

Roverud Gård finner du ca 2 km sør for Søre Ål kirke. Ved å følge Hamarveien sørover forbi kirken, vil du etterhvert se et stort skilt med navnet mitt på i avkjøringen på oversiden av veien.

Følg så gårdsgutua opp, og tunet med liv & røre fra to- og firbente er det sannsynlig at du vil på idèt du ankommer plassen. Kjør gjerne frem til det største hvite huset for parkering, eller dere kan følge hele grusveien rett opp/ frem til et stort rødt verkstedbygg, der er det stor plass for å parkere biler.

Jeg slår gjerne to fluer i en smekk, og viser dere rundt for å hilse på dyrene og plassen - ved å fotografere barna og familien i disse omgivelsene. 

Det er i det største hvite huset på gården fotostudioet mitt er i. Her holder jeg til i 2. etg, så jeg kommer ut for å møte dere og tar følge opp. Det bor andre mennesker på hovedplanet her, så vi går rolig inn før vi kommer opp i studioet.


Using Format