La fotograferingen gjøres som en egen familieaktivitet, og jeg skal hjelpe dere med å skape en stund sammen som gjør det til en minnerik seanse for både foreldre og barn! 

Jeg hjelper dere gjerne med å finne en passende lokasjon, kom gjerne med ønsker. Enten dere ønsker å ta bildene i skog, park, by, fjell eller andre omgivelser kommer jeg dit dere ønsker for å ta bilder av dere som skal vare i mange, mange år fremover! 

Hva koster fotograferingen, og hva er inkludert?

Prisen inkluderer forberedelsene jeg gjør, 1-1,5 time på fotografering og en visningstime der vi sammen gjennomgår bildene. På denne timen bestiller dere de produktene eller bildefilene dere ønsker. 

Pris: 1.500,-

Fotografering i helg?

Jeg ønsker aller helst å fotografere innenfor normal arbeidstid, men hvis man ønsker et spesielt lys, for eksempel bilder i solnedgang - kan man booke fotografering på ettermiddag/ kveld (etter kl. 16) eller helg mot et tillegg i pris. 500,-

Hjemmefotografering

Åh ja!! Jeg kommer gjerne hjem til dere for å forevige hverdagen ufiltrert, for å fryse tiden med å fange samspill og hverdagslige minner. Vi kan også ta bilder som er noe mer arrangerte, enten i hagen eller en plass i nærområdet barna og familien har et godt forhold til.

Utover 20 km reise tar jeg 10 kr. pr km 

Using Format