Nyfødtfotografering

Anbefalt alder på barnet: 5- 14 dager ferskt!

Velkommen til en trygg fotografering

Jeg bruker min 12 års erfaring godt på hver eneste nyfødtfotografering jeg gjennomfører. Dette er nisjen min, og jeg kan tilby et godt håndlag med de ferske små babyene, det ser jeg på som en stor trygghet for dere foreldre som skal overlate deres kjæreste til en fotograf for et par-tre timer. Studioet er godt oppvarmet og det er godt tilrettelagt for amming, bleieskift og byssing hos meg. 

Tidspunkt for booking

Jeg beregner kapasiteten min fortløpende, men for å sikre deg time for fotografering etter fødsel så anbefales det å ta kontakt i god tid før. Hvis man sier ifra inntil 2 mnd før termin at man ønsker nyfødtfotografering etter babyens ankomst er dere sikret time, men spør meg gjerne når det nærmer seg mer også, evt etter. Det eksakte tidspunktet avtaler vi først etter babyen har meldt sin ankomst!

Hjemmefotografering
Nyfødt+
Hjemmefotografering
Hjemmefotografering
Hjemmefotografering
Hjemmefotografering
Hjemmefotografering

Må babyen være sovende på bilder?

Nei, så absolutt ikke. Det er utrolig fint å forevige barnet med ulike uttrykk når de er våkne også, men for å få dandert de slik vi ønsker og for å unngå redusert sikkerhet eller rødsprengte ansikter, så er det veldig fint å få en serie med bilder der babyen er sovende i løpet av fotograferingen. Jeg legger opplegget etter hvilke bilder dere har sett for dere og har ønsker for, og gjør det jeg kan for å imøtekomme dette. Dere vil fortløpende få råd og veiledning om hvordan vi kan få til disse bildene.

Bekledning og rekvisitter; hva tar vi med?

Jeg har en hel del til utlån i studioet, i tillegg til at jeg  tilbyr en rabattert pris på bleietruser i ønsket farge som dere tar med hjem til odel og eie etter fotograferingen. Den er romslig i størrelse, så den vil vare frem til ca 2-3 mnds alder. 

Rekvisitter er det også et stort utvalg av, jeg har alt fra bøtter, traug, kurver, skinn og tekstiler i mange farger og ulike varianter. Likevel er det veldig stas om dere har med noe eget, enten det er strikketepper fra bestemor eller andre klær eller gjenstander som blir fint på bilder. Her setter kun fantasien grenser. Kjæledyr er hjertelig velkomne, men gi meg bare beskjed i forkant så kan jeg informere litt om hvordan jeg legger opp fotograferingen om det skal være med firbente. 

Ved å bruke rabattkoden "fotofangblikk" så trekkes det -30% fra totalprisen i nettbutikken ved kjøp av enten denne bleietrusen eller andre produkter. 

Kjøp denne nydelige bleietrusen her

Søsken foreviget sammen med den nyfødte:

Using Format