Jeg vil skape god kontakt og tillit med ditt barn for å få frem det aller beste i de!

Det er nemlig en av styrkene mine. Ikke bare er god kontakt med de små håpefulle er helt avgjørende for å få de beste bildene av dem - men de trenger også rom og trygghet.

 På fotografering hos meg settes det derfor av godt med tid for å bli trygge, og det hjelper meg som fotograf veldig om foreldrene kan overlate den underholdende rollen til meg denne stunden. Det hender jeg må ty til hjelp for å få frem de alle beste smilene, da vil jeg gjerne høre syngende foreldre som hjelper til med en kjent barnesang for barnet eller favoritt-ablegøyen!

Tidspunkt

All erfaring tilsier at vi skal fotografere ettåringene da de er på sitt beste. Etter første dupp, god og mett! Stress eller å bryte en rutine for et barn som er vant med å sove ut på en viss tid av døgnet fungerer igrunn svært dårlig - så jeg anbefaler å tenke på dette når fotografering bookes. Den kan bookes direkte ved å klikke her

Hva er inkludert?

I fotograferingsprisen er det inkludert alle forberedelser jeg gjør, fri bruk av alle rekvisitter i studioet, tiden på selve fotograferingen og en visningstime der vi gjennomgår bildene. På denne timen bestiller dere de bildene dere ønsker. Klikk her for å se nærmere på bildeproduktene jeg tilbyr. 


Digitale filer

Ja! Man kan kjøpe pakker med digitale filer, eller kombinere bestillingen med kvalitetsprodukter og de digitale bildene om ønskelig. 

Prisen for foto inkl. 10 digitale filer er 8.000,-.

(1.januar 2024-31.mars 2024)

Ved kjøp av denne pakken får man -10% på bildeprodukter.

Using Format