Jeg vil skape god kontakt og tillit med ditt barn for å få frem det aller beste i de!

Det er nemlig en av styrkene mine. Ikke bare er god kontakt med de små håpefulle er helt avgjørende for å få de beste bildene av dem - men de trenger tryggheten jeg kan tilby. På fotografering hos meg settes det derfor av god tid til å "bonde", og det hjelper meg som fotograf veldig om foreldrene kan overlate den underholdende rollen til meg denne stunden. Det hender jeg må ty til hjelp for å få frem de alle beste smilene, da vil jeg gjerne høre syngende foreldre som hjelper til med en kjent barnesang for barnet eller favoritt-ablegøyen!

Tidspunkt

All erfaring tilsier at vi skal fotografere ettåringene da de er på sitt beste. Etter første dupp, god og mett! Stress eller å bryte en rutine for et barn som er vant med å sove ut på en viss tid av døgnet fungerer igrunn svært dårlig - så jeg anbefaler å tenke på dette når fotografering bookes. Den kan bookes direkte ved å klikke her

Hva er inkludert?

I fotograferingsprisen er det inkludert alle forberedelser jeg gjør, fri bruk av alle rekvisitter i studioet, tiden på selve fotograferingen og en visningstime der vi gjennomgår bildene. På denne timen bestiller dere de bildene dere ønsker. Klikk her for å se nærmere på bildeproduktene jeg tilbyr. 

Using Format