Helt fersk på sin første fotografering

Rykende fersk, kun noen få dager hjemme før det bar til studioet for å bli fotografert! Denne lille vakre gutten fra oppi dalen ga oss først mange gode blikk i starten før han sovnet så godt og lot seg posere for en serie med sovebilder. Akkurat slik mange ønsker seg da de kommer på nyfødtfotografering!

Studioet er godt varmet opp, så det er muligheter for å få bilder av babyen med mye hud for de som ønsker det. Det er også et bredt utvalg av rekvisitter å velge iblant, både av det jeg kan svøpe de inn med, pledd, kurver og ulike gjenstander som er fint å bruke for å få et variert uttrykk i bildeutvalget. 

Foreldrene til denne gutten ønsket seg bilder med det helt naturlige uttrykket, og med bruk av jordtoner da de skal henges på en vegg i huset på gården der de bor. Jeg viser alltid frem noen av bildene i nydelige svarthvitt toner for å gi et inntrykk av hvordan det kan presenteres. Variantene gjennomgås på en bestillingstime der jeg hjelper til med å finne det ultimate materialet. De kan enten rammes inn i en spesialtilpasset ramme; med eller uten glass, de kan forstørres på høy-kvalitets aluminiumsplater, treplater, akryl eller andre varianter som henger til utstilling i studioet. 

1
Using Format