1 / 4
2 / 4
3 / 4
4 / 4

Fotografering av mamma med barna

 - tid for å forevige morskjærligheten -

Om fotograferingen: 

For redusert pris, er det i mars mulighet for å få foreviget ungene sammen med mor. Fokuset er å fange samspill og glede, og jeg ønsker å bare skygge relasjonen deres samtidig som jeg fotograferer dere. 

Prisen er kun kr. 850,- for selve fotograferingen, enten dere ønsker å komme til studioet, på en ønsket lokasjon eller hjemme hos dere. 

*ved kjøring utover 20 km totalt tilkommer 10 kr pr km, og utgifter ifb bompasseringer. 

Tilgjengelige tidspunkter:

Bookes direkte her:

www.fangblikk.onlinebooq.net

Ved fotografering i helg: 500,- i helgetillegg

Praktisk informasjon etter fotograferingen

De aller fleste ønsker seg digitale filer i tillegg til fysiske bildeprodukter etter besøket hos fotografen. Jeg ønsker uansett at dere kommer til en visningstime der vi sammen gjennomgår mulighetene, og dere får presentert ulike løsninger for å få de ferdige bildene fra visningsgalleriet til å bli ferdige behandlet. 

De fysiske kopiene må produseres gjennom meg om de skal ende opp med å bli større enn 40 cm på lengste side, men om dere ønsker å bruke digitale filer for å bestille print som er mindre enn det - kan de kjøpes ut pakkevis:

20 bilder: 8.000,-

10 bilder: 5.000,-

5 bilder: 3.500,-

*Prisen for digitale filpakker er gitt i samsvar med tilbudet frem til utgangen av mars 2024 og gjelder kun for fotograferingen: "mamma og meg". 

Using Format