Priser og informasjon om fotografering hos Fangblikk

Betingelser:

Jeg tilbyr skreddersydde pakker for kommersielle og andre oppdrag som ikke inngår i ordinære portrettfotograferinger (nyfødt, familie, bryllup mm). 

I fotograferingsprisen inngår forberedelsene jeg gjør, tiden som brukes på selve fotograferingen, en visnings/-bestillingstime og et nettgalleri med alle bildene i lav oppløsning som brukes for gjennomsyn før bestilling av produkter. 

Etter endt fotografering faktureres man for oppdraget, og det samme etter bestillingstimen. Fakturaen skal være betalt før jeg begynner på redigeringen og bestilling hos min eksterne leverandør på produktene dere skal få levert. 

Om man ikke får bestemt seg på bestillingstimen for hvilke bilder man ønsker, kan man på et senere tidspunkt få gjenåpnet nettgalleriet mot et gebyr på kr. 850,-. Nettgalleriet er åpent frem til 5 dager etter bestillingstimen. 

Ved kjøp av digitale filer er man selv ansvarlig for resultatet om de brukes til printing eller andre formål. Man står selv ansvarlig for lagring og backup, nye filer kan kjøpes til full pris om de har blitt borte for dere. 

Gravidfotografering

Denne fotograferingen kan gjennomføres i studio eller/ og på en fin lokasjon utendørs (anbefales).

Den tiden som gravid, den må foreviges. Det er periode som for de fleste går veldig fort, og som er fylt med forventninger og spenning. Det er ikke alle som føler seg like vel, andre føler seg på sitt flotteste med den voksende magen. Jeg kan hjelpe dere med å fryse tiden og fotografere dere som vordende foreldre. Ha gjerne med litt ulike antrekk til fotografering. Jeg tilbyr pakkepris for gravid+nyfødtfotografering for de som ønsker begge deler, jeg kan garantere dere at dere vil sette pris på disse bildene i ettertid. 

1500,-/1800,- (studio/ utendørs)

Nyfødtfotografering (fotografens spesialitet)
NYHET: nå også inkl. 6 mnd fotografering!

Denne fotograferingen gjennomføres enten i studio eller hjemme hos den nyfødte.

Den første babytiden er helt spesiell. I løpet av de 2 første leveukene til barnet vil jeg som fotograf ha muligheten til å forevige disse trekkene hos den nyfødte som man bare må knipe tak i og nyte. Enten om jeg drar på hjemmebesøk eller dere kommer i studio, ønsker jeg å gi dere en positiv opplevelse dere sent vil glemme. Fotograferingen foregår på barnets premisser i rolige og trygge omgivelser. Håndteringen min av barnet vil jeg se på som en stor styrke da dere overlater det kjæreste dere har til meg i opptil 2-3 timer. Kjæledyr og eldre søsken, ser jeg på som en stor bonus til masse gode blinkskudd mot slutten av fotograferingen. Jeg tar meg litt ekstra betalt for tiden vi bruker med søsken på bildene, tillegget er på kr. 300,-, det er det verdt. 

2200,-